Infrarood warmtepanelen: de oplossing voor mooi, eenvoudig, comfortabel, energiezuinig en gezond verwarmen. Als hoofd- of bij verwarming, van zolder, hobbyruimte, badkamer, werkruimte of vakantiewoning.
Hugro Technics uit Apeldoorn levert vanaf heden een ideale nieuwe mogelijkheid voor het verwarmen van zolder, badkamer, hobbyruimte of vakantiewoning. Maar ook ideaal als werkplek verwarming in winkel of receptie.
Infrarood = gezond en gelijkmatig verwarmen
Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige verwarming voelt weldadig aan. Infrarood stralen zijn niet gevaarlijk voor mens en dier. Juist ook voor mensen met allergische klachten is de inzet van de warmtepanelen een uitkomst omdat dit een anti bacterieel effect heeft waardoor mijten en bacteriën worden gedood. Daarnaast is er sprake van een geur neutraliserend effect.
Comfortabel en eenvoudige montage
Warmtepanelen zijn eenvoudig te monteren. Slechts met enkele schroeven kan het paneel gemonteerd worden aan wand of plafond. Aansluiten op 230V en het paneel is gereed voor gebruik. Met de thermostaat (ook draadloos) kan met het instellen van een weekprogramma, comfortabel, zonder omkijken, genoten worden van de weldadige warmte.
Energiebesparend
Door het lage energieverbruik ten opzichte van traditionele straalkachels of blowers is het gebruik van warmtepanelen ook voor de portemonnee een zeer interessante optie. Een besparing in vergelijking met gasverbruik behoort zeker tot de mogelijkheden. Elektrisch verwarmen is veilig en milieuverantwoord, door minder CO2 uitstoot en minder verbruik van fossiele brandstoffen.
En….mooi.
Er zijn verschillende modellen warmtepanelen, zowel in capaciteit als afmeting. Standaard in witte uitvoering. De panelen kunnen ook geleverd worden met afbeelding of in zwart glas. De hal, badkamer, hobby- of bedrijfsruimte ziet er daarmee sfeervol uit en is toch comfortabel verwarmd. Geen lelijke verwarmingsbuizen of radiatoren, maar een sieraad voor wand of plafond.
Advies
Op basis van enkele variabelen zoals m2 glas, soort dak, mate van isolatie wordt de capaciteit afgestemd op de behoefte. Zo ontstaat optimaal paneeloppervlak ten opzichte van het vloeroppervlak.